Bagremov med je blagog ukusa i prijatnih i neutralnih aroma. Sadrži manju količinu polena od ostalih vrsta meda pa ga mogu koristiti i osobe alergične na polen kao i deca i trudnice. Bogat je vitaminom C i svojim sastavom deluje opuštajuće na organizam. Bagremov med je vrhunskog kvaliteta sa sasvim posebnim ukusom! Skupocen je zbog svog kvaliteta i zato sto spada u red kvaliteta sa organskim poreklom. Nagradjivan je uvek u oceni zlatne medalje kvaliteta po svim medjunarodnim takmicenjima! Bagrem u zlatnoj teglici je skupljan na nadmorskoj visini preko 600m sto mu garantuje posebnu cistocu i ukus!
Bagremov med je blagog ukusa i prijatnih i neutralnih aroma. Sadrži manju količinu polena od ostalih vrsta meda pa ga mogu koristiti i osobe alergične na polen kao i deca i trudnice. Bogat je vitaminom C i svojim sastavom deluje opuštajuće na organizam. Med je slatka, gusta, aromatična materija koju proizvode pčele nakon prerade cvetnog nektra. Med ima sposobnost kristalizacije, odnosno, prelazi iz tečnog u čvrsto stanje, pri čemu brzina zavisi od vrste meda i spoljašnjih uslova.
Livadski med nastaje od više vrsta biljaka, pa kao takav ima više vitamina i mineralnih materija od ostalih vrsta meda. Njegova upotreba se preporučuje tokom cele godine zbog jačanja imuniteta, pogotovo se preporučuje osobama koje boluju od respiratornih i kardiovaskularnih oboljenja.
Med je slatka, gusta, aromatična materija koju proizvode pčele nakon prerade cvetnog nektra. Med ima sposobnost kristalizacije, odnosno, prelazi iz tečnog u čvrsto stanje, pri čemu brzina zavisi od vrste meda i spoljašnjih uslova.
Hrastova medljika kao med vrhunskog kvaliteta sa sasvim posebnim ukusom! Skupocen je zbog svog kvaliteta i zato sto spada u red kvaliteta sa organskim poreklom. Medljika se na našim pčelinjacima pojavljuje na svakih 5 do 6 godina te samim tim ima izuzetnu vrednost. Nagrađivan je uvek u oceni zlatne medalje kvaliteta po svim međunarodnim takmičenjima!
Saće u medu je prava poslastica za one koji vole med. Žvakanje saća je veoma zdravo za upaljene desni, a istovremeno čisti usnu duplju od raznih bakterija. Vosak je pčelinji proizvod koji se luči iz voštanih žlezda radilica, koje ga koriste u izgradnji saća. Vosak pri zagrevanju absorbuje veliku količinu toplote, a pri hlađenju sporo oslobađa toplotu, pa je samim tim dobar za poboljšanje cirkulacije krvi.
Preporučuje se kod oboljenja zglobova, reume, išijasa.
Saće u medu je prava poslastica za one koji vole med. Žvakanje saća je veoma zdravo za upaljene desni, a istovremeno čisti usnu duplju od raznih bakterija. Vosak je pčelinji proizvod koji se luči iz voštanih žlezda radilica, koje ga koriste u izgradnji saća. Vosak pri zagrevanju absorbuje veliku količinu toplote, a pri hlađenju sporo oslobađa toplotu, pa je samim tim dobar za poboljšanje cirkulacije krvi.
Preporučuje se kod oboljenja zglobova, reume, išijasa.